Feedburner trevligt snabb

2014-04-20

Tråd till höger startad "en stund" (säg 90 till 120 sekunder) senare och har en mycket högre andel FeedBurner strömmar på sin del av listan att besöka:



Och har ändå hunnit med ordentligt fler. D.v.s. FeedBurner är högst menignsfullt märkbart snabbare när man tar väldigt många strömmar.


Förutom värdet från att spara tid och kostnad bandbredd och dator är det intressant när vi betraktar Google:


  • Vi kan spekulera att köpet FeedBurner precis Google Plus projektet m.m. är menade att leverera värde inte bara som reklam-kanaler utan också för att göra indexering och beräkning av indexerings-vikter enklare, snabbare och med större "trovärdighet" avseende koppling kanal och person (ex. enklare att avgöra om en person som postar Google Plus eller en person där och på 1000 andra Google Plus).
  • Samtidigt gäller att FeedBurner marknadsförs och görs gällande som värde publicist.
  • Hade nedladdning varit snabb Google men jämförbart slö eller kanske slöare för andra att indexera kan man tänka sig värde Google på publicists bekostnad för att hindra konkurrenter.

Emellertid känns FeedBurner snabbt och snabbare än andra kanaler. Möjligen är det snabbare för Google men jag har inte sett något som pekar på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar